Home » Скандално » Ексклузивни кадри от палата на имотния крал Бойко Рашков с английски двор, фитнес със сауна и басейн
Ексклузивни кадри от палата на имотния крал Бойко Рашков с английски двор фитнес със сауна и басейн

Ексклузивни кадри от палата на имотния крал Бойко Рашков с английски двор, фитнес със сауна и басейн

Сподели новината

Гледка, която не се вижда всеки ден засне с дрон ПИК TV – едно от най-скъпите имения на политик, ако не и най-скъпото.

Резиденцията на вътрешния министър и вицепремиер на Румен Радев – Бойко Рашков, е същински палат, гледана не само от земя, но и от въздух.

Един от апартаментите, например, е с площ от 240 квадрата и има „три коридора, три спални, всяка с баня и тоалетна, хол, траперазия, кухня, дрешник и даже две тераси.Друг от 230 квадрата се състои от „две спални отново с баня и тоалетна всяка, включително прилежащи тераси, а екстрата е помещение за сейф.

В резиденцията има още два апартамента с по-скромна квадратура, но пак с всички екстри и покрити тераси. Сумарно в резиденцията на улица „190-та“, №16, район „Младост“, в.з. „Американски колеж“ има 12 бани с тоалетни! Фитнесът от 40 квадрата е с топла връзка към стълбището и английския двор, разполага и със собствена баня с тоалетна. Към него е инсталирана модерна сауна плюс сервизни помещения.

Резиденцията притежава и собствено перално помещение от 17 квадрата. Особена екстра е басейна, към който се излиза през английски двор с покрита веранда.

ПИК разкри също, че въпреки оправданията на Бойко Рашков, че с жена му работили 40 години, за да са позволят подобен лукс, според брачния договор при развод резиденцията остава за него. Това е странно, ако се вярва на думите му, че повечето семейни доходи били на съпругата му, понеже той цял живот е на държавна заплата, която сумарно за 4 десетилетия не може да оправдае скъпия палат, камо ли останалите му 5 апартамента в София, две къщи в Стара планина, къща от няколко апартамента в Несебър и куп парцели.

Рашков обаче не можа да обясни защо жена му е решила да остави на него повечето имоти, макар уж да са купени с нейните доходи.

Вижте видеото в ПИК

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар