Home » Скандално » Маги Халваджиян изригна: Бойко не ви е виновен, че сте бедни! Негова алтернатива няма!
Маги Халваджиян изригна: Бойко не ви е виновен че сте бедни! Негова алтернатива няма!

Маги Халваджиян изригна: Бойко не ви е виновен, че сте бедни! Негова алтернатива няма!

Сподели новината

Маги Халваджиян смята, че българите харесват битието си!

Българинът харесва битието си и е доволен от живота, поне по-големият процент от хората. В това е убеден продуцентът Маги Халваджиян, който смята, че политиците не са виновни за проблемите на държавата. Виновни сме били самите ние.

Маги Халваджиян вещае победа и още един мандат на ГЕРБ

„Имаме много още да растем като общество, а за демокрация ще можем да говорим след минимум 30-40 години. Защото демокрация значи на първо място отговорност, а не слободия. Нещо, което огромна част от българите не осъзнава.

Виновен бил Бойко Борисов, виновно било правителството, виновен бил Илън Мъск, виновна била леля Пена от магазина. Глупости! Всеки сам носи вина или заслуги за собствения си живот, много е лесно да сочиш и да обвиняваш друг за провалите си“, категоричен е Маги Халваджиян.

Той обяснява и друго в защита на тезата си, а именно, че хората не са се вдигнали да протестират истински, щом не са доволни от Борисов. Не се правело така, трябвало да се недоволства до откат и до конкретни резултати, смята арменецът.

„Имало протести. Че Борисов управлява цели три мандата. Къде са тези протести? Излязоха едни 5000 души, повикаха малко и си тръгнаха. Ако наистина народът беше недоволен, нямаше да спре. И нямаше да са 5, а сто хиляди поне.

Промяна на живота не се прави за 10 дни, за седмица или месец. Прави се, докато трябва. Затова си мисля, че на идните избори отново има огромен шанс ГЕРБ да спечели и да продължи да управлява. И знаете ли защо – ами, защото няма кой друг, никаква алтернатива няма“, твърди Маги Халваджиян.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар