Home » Свят » Известната пророчица бабата Дявол разкри какво ще се случи със света!
Известната пророчица бабата Дявол разкри какво ще се случи със света!

Известната пророчица бабата Дявол разкри какво ще се случи със света!

Сподели новината

Олга Пасичнюк е 85-годишна старица, която цял живот живее в скромна дървена къща в село Мелекине в размирната напоследък Донецка област на Украйна.

Старицата Олга е една наистина невероятна личност по две причини:

1) Има голям и малък костни израстъци на челото, които буквално наподобяват /или са/ истински рога, което й донесло прякора „Бабата-дявол“
2) Олга е невероятно успешен гадател и нейните пророчества са изключително точни! Според нейни съселяни, много висши съветски кадри са я посещавали през годините на студената война, а в последствие е многократно посещавана от свалените украински лидери Юлия Тимошенко, както и Виктор Янукович.

Освен политически величия, „бабата-дявол“ е била посещавана неколкократно от руски и украински олигарси, като Михаил Фридман и Александър Абрамов, които кацали на полянка в близост до къщата на рогатата старица с частните си хеликоптери.

Един от най-честите посетители на старицата бил т.нар. олигарх-вундеркинд, 29 годишния медиен император на Украйна Сергей Курченко.

Според запознати главоломния успех на младия милиардер бил вследствие на няколко изключително опортюнистични сделки и рискови инвестиции, които превърнали младежа в бизнес лидер за по-малко от 4 години. Според анализатори, младият бос като че ли виждал бъдещето.

Подобно на американския феномен Едгар Кейси необразованата старица получавала виденията в съня си, след което помнела всичко до най-дребни детайли и ги предавала на правилните хора! Откакто Украйна е разкъсана от гражданска война и ситуацията в района е изключително взривоопасна, богаташите са спрели посещенията си. Бунтовниците като че ли заобикалят селцето, където живее „бабата-дявол”! Все едно невидима енергия отблъсква войната и насилието от това място, според украинската телевизия Inter TV.

Рогатата пророчица коментира така кризата в Украйна в интервю за онлайн изданието на медията, които и взеха интервю във връзка с кризата в страната:

Ще се разберат! Трябва! Русите трябва да уважават свободата ни, а ние трябва да се научим да живеем в мир и разбирателство с тях. Ако се стигне до мир, дъще, и двете страни ще се къпят в мляко и мед! Това, което стана в сърцето на Киев миналата година /визира Майдана/ символизира гнойната рана в нашето общество.
Ако нашите и русите не си стиснат ръцете, лошо ни се пише на всички! Ще настане пак глад като преди век и у нас и при тях! Войната ще се разрасне в Европа и американците ще се включат.

Това ще бъде използвано от арабите, които искат да завземат нашите земи, както винаги са искали откакто свят светува!

Според пророчицата Европейския съюз ще рухне и победителите в Европа ще бъдат единствено свободолюбивите банкери! /Може би визира Швейцарците, които винаги са се дистанцирали от „стадното мислене“!?/

Голяма чума идва от юг. Африканските животни ще донесат смъртта!

Най-потърпевши ще са мъжете /Както знаем, епидемията от ебола идва от прилепи, но се смята, че най-вероятно става въпрос за нова зараза, за която още не се подозира/. А сега и Коронавируса… Новата чума няма да убива, но ще убие поколенията – мъжете няма да могат да правят деца! /Може би е вирус, който ще направи мъжете стерилни, опасение цитирано от доста световни величия в медицината, което е заплаха за човечеството/.

„Бабата дявол“ вещае страшни неща за САЩ:

Сегашните господари на света ще станат роби на сегашните си роби! Великанът от Азия ще е новият господар! Със сигурност става въпрос за САЩ и Китай, които, както много експерти смятат ще си разменят местата и Китай ще е новата световна суперсила, а икономиката на САЩ ще западне.

Светът е пренаселен! Няма достатъчно за всички! Няма достатъчно храна, няма достатъчно вода, няма достатъчно радост, няма достатъчно живот. За това природата ще прочисти човечеството през следващите 3 години. Хората ще се разделят на две раси и „националности“ – богати и бедни. Пропастта между тях ще стане огромна, а бедните ги чакат нечувани страдания! -Завърши пророчеството си „бабата-дявол Олга Пасичнюк“!

Тази жена никога не е имала формално структурирано образование, достъп до интернет, даже и телевизор. Тя няма от къде да има толкова ясна визия за глобалните процеси в света, а нейните предсказания съвпадат учудващо силно с тези на водещи експерти, които прогнозират разширяване на икономическата пропаст между бедните и богати прослойки в населението, даже и в най-развитите страни, както и геополитическите конфликти, които тресат нашия свят, пише е-новини.бг.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар