Home » България » Ванга: Висок мъж от Русия ще направи България световна сила!
Ванга: Висок мъж от Русия ще направи България световна сила!

Ванга: Висок мъж от Русия ще направи България световна сила!

Сподели новината

Баба Ванга със сензационно пророчество за времето след Бойко Борисов!

Най-известната пророчица в историята на България е видяла какво ще се случи в родината ни след ерата „Борисов“. Тази тема напоследък придоби голяма популярност, тъй като от почти 3 месеца Бойко Борисов е извън властта у нас.

Оказва се, че Ванга е предсказала неговата поява на политическата сцена. Тя е посочила, че един ден начело на България ще застане як и здрав мъж, който първо ще мине през МВР, а после през други държавни постове и който ще е много близък с американците, пише Petel.bg.

vanga_600x400
Ванга видя наследника на Борисов

Наследникът на Бойко Борисов обаче Ванга го е видяла в чужбина. Малко преди да си отиде от този свят, пророчицата е предрекла, че след лидера на ГЕРБ ще ни управлява висок мъж, който ще дойде от чужбина и по-точно от Източна Европа. По всяка вероятност става въпрос за руснак или поне съветски възпитаник.

Според Ванга именно той ще изправи България на крака и ще я направи конкурентноспособна дори на Великите сили. Той ще я развие икономически до нивата на големите страни от ЕС.

Въпреки че ще е от Източния блок, въпросният висок мъж няма да бъде „подлога“ на Русия, а ще отстоява интересите на България. Интересно обаче какво ще го накара да спаси точно нашата държава?!

Източник: Зона 98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар