Home » Скандално » Омъжена чати с чужд мъж, съпругът й го уби – остави му евро в ръцете
Омъжена чати с чужд мъж съпругът й го уби - остави му евро в ръцете

Омъжена чати с чужд мъж, съпругът й го уби – остави му евро в ръцете

Сподели новината

Окръжна прокуратура – Кюстендил предаде на съд мъж по обвинение за извършено от него убийство.

Обвиняемият заедно със съпругата си осъществявал търговска дейност в кафене в кв. „Герена“ в Кюстендил. Чест посетител в заведението им бил Х.С., чийто производствен цех се намирал в същия квартал.

През август 2020 г. отношенията между него и съпругата на обвиняемия прераснали в много близки. Дори след като мъжът разбрал за връзката им двамата продължили активно да контактуват, в т.ч. чрез социалните мрежи.

Притеснен от случващото се обвиняемият търсел начини да преустанови отношенията между Х.С. и жена си.

Една нощ, след като видял кореспонденцията помежду им, мъжът се обадил по телефона на Х.С. и го заплашил. Разбрали се да се срещнат и да изяснят отношенията си. Обвиняемият взел нож, тип войнишки, и излязъл навън.

Двамата мъже се срещнали пред дома на Х.С. Словесните пререкания помежду им прераснали в сбиване. Обвиняемият бил физически по-силен от опонента си и го надвил. Виждайки, че Х.С. извадил газов пистолет, но съпругът нанесъл два последователни удара с нож в областта на корема му. Пострадалият оказал съпротива и произвел един изстрел от близко разстояние в посока към обвиняемия, който засегнал анцуга му. Веднага след това обвиняемият го нападнал, повалил го на земята и отново му нанесъл нараняване с нож. Х.С. престанал да оказва съпротива и останал неподвижно да лежи на пътя.

Виждайки безпомощното състояние на пострадалия и кръвта по ръцете си и на асфалта, обвиняемият осъзнал, че го убил. Сложил в ръцете на Х.С. няколко еврови банкноти, за да изгради впоследствие защитна версия за действията си.След това се обадил на телефон 112 за оказване на помощ.

На място пристигнали полицейските служители и медицински екип. Пострадалият починал при транспортирането му в лечебно заведение. Според изготвената по делото съдебномедицинска експертиза, смъртта му се дължи на остра сърдечно-съдова и дихателна недостатъчност, настъпили в резултат на прободно-порезно нараняване и остра кръвозагуба.

Обвиняемият заявил пред полицаите, че е пробол Х.С. при самозащита. Впоследствие не се признал за виновен и дал обяснения, че го убил поради изнудване за пари.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар