Home » Скандално » Шкумбата изригна: Лейте му на Бойко 1 куршум против страх, че вече не яде, не спи, само за Радев мисли!
Шкумбата изригна: Лейте му на Бойко 1 куршум против страх

Шкумбата изригна: Лейте му на Бойко 1 куршум против страх, че вече не яде, не спи, само за Радев мисли!

Сподели новината

Шкумбата се смее на Борисов за това, че седмици наред името на Радев не слиза от устата му!

Димитър Туджаров – Шкумбата погна екс премиера Бойко Борисов така, както само той си може. От седмици и месеци вече името на президента Румен Радев не слиза от устата на Борисов. Днес отново беше същото.

Баце се появи на празника на етносите в Котел, със зор изслуша няколко песни, изгледа два танца и му дойде сърце на място чак, когато застана пред микрофоните на медиите. Където подхвана старата песен на нов глас – Радев, та Радев. По-голямо чудовище от него нема…

„За всичко е виновен Радев. Радев създаде етническа война в България. Радев е злото, което доведе страната ни до разруха. Слави Трифонов трябва да стане премиер и да взима решения. Но няма да го направи, защото Радев няма да позволи“, нареждаше ли нареждаше Борисов, предава nova.bg.

В социалната мрежа вече откровено го взеха на подбив, а знаем, че Шкумбата отдавна е изразил мнението си за пожарникаря-премиер. Той поне не си поплюва.

„Вземете му лейте един куршум на Бойко, бе! Против уплах така… че не яде, не спи вече, само Румен Радев му е в главата. То бива да му е взел страха, ама чак толкова. Сигурно подскача в леглото и скача изпотен от ужас нощес“, шеговито подмята Шкумбата.

Според него, ожесточената атака на Бойко Борисов срещу Румен Радев е породена от една единствена причина. И тя е, че човекът от Банкя вижда в държавния глава личност, която не може да бъде купена, заплашена, компрометирана.

Радев не подлежи на машинации и заговори, което го прави не просто неудобен, но ужасяващ за Борисов. Който е напът да изгуби две неща – милиардите и свободата си.

Порочният цикъл, в който се върти България от 89-та насам, трябва да бъде прекъснат веднъж завинаги. В това е убеден Димитър Туджаров – Шкумбата. Този път човекът-виц е напълно сериозен в становището си.

Той е на мнение, че първата стъпка най-после е направена. А именно – народът показа, че не иска премиера Бойко Борисов и ГЕРБ в управлението. Това обаче изобщо не е достатъчно.

„Не стига само Борисов да се оттегли като министър-председател, да се изниже по терлици и ни лук ял, ни го мирисал. Същото и с министрите му, с депутатите. Не става така. Трябва да има наказания, трябва възмездие за стореното.

Както се казва – веднъж да го „обесим“ на площада и другите, които идват след него, отлично ще знаят как НЕ трябва да се управлява. Разбира се, това е в преносен смисъл – не насилие трябва, а съд и присъда!

Крайно време е властта в България да носи наказателна отговорност за деянията си, както всички редови граждани. Та те разсипаха родината ни, да му се не види“, ядосва се с право Шкумбата.

Убеден е, че досега всички управници обещават и се кълнат само и само да влязат в парламента. А влязат ли, се започва – крадат и четири години правят, каквото си поискат. Не може така, пише nova.bg.

Шкумбата е категоричен, че за доброто на България е от съществено значение да се сформира нов кабинет, който да заработи веднага.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 4 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар