Home » Скандално » Радина Кърджилова размаза Борисов: Всичко ще му се върне един ден, природата е по-силна от него!
Радина Кърджилова размаза Борисов: Всичко ще му се върне един ден

Радина Кърджилова размаза Борисов: Всичко ще му се върне един ден, природата е по-силна от него!

Сподели новината

Радина Кърджилова е против Бойко Борисов и смята неговото управление за пълен провал!

Красивата актриса Радина Кърджилова, която е майка на две от децата на именития си колега Деян Донков, е сред българите, които не понасят простащината по високите етажи на властта. Ето защо още преди 10 месеца тя подкрепи протестите срещу Бойко Борисов и Иван Гешев, като се подписа под писмото за оставките им, изпратено от гилдията на родните творци, писа News.bg.

Днес Кърджилова продължава да настоява, че промяна в държавата трябва да има. Макар да е доволна от падането от власт на Борисов, тя не може да си затвори очите за други нередности, които се извършват у нас.

Главният проблем при управлението на ГЕРБ за нея е злоупотребата с природните ни ресурси. Много гори бяха изсечени, много язовири пресъхнаха, защото някой спечели много пари от това.

radina-kardzhilova_600x370
Актрисата Радина Кърджилова попиля Бойко Борисов

Още преди 9 години Радина Кърджилова възропта срещу Борисов заради изсичането на дървета. Тогава тя се обърна с писмо лично към него и го подкани да спре този насилствен акт, писа Hotnews.bg.

“Природата е по-силна от нас и рано или късно ще ни го върне. Ако имате поне малко доблест, ще спрете това”, написа тогава Кърджилова.

Лидерът на ГЕРБ обеща да я послуша, но това не се случи, което затвърди ненавистта на актрисата към него. За да може години по-късно тя официално да му поиска оставката.

35-годишната звезда от “Стъклен дом” вижда каква корупция властва в родната ни политика, как нищо не се прави срещу престъпността на високо ниво и как мафията е пуснала пипалата си навсякъде. Като актриса, тя не може да не възрази на упадъка в културата и образованието ни.

Кърджилова се е подписала срещу порочния модел Борисов – Доган – Пеевски. Тя настоява за спиране разграбването на еврофондовете, за промяна в съдебната ни система. Според нея именно управлението на ГЕРБ е докарало страната ни до това ужасяващо положение в момента.

Източник: Паралел 42

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар