Home » Скандално » Стефан Янев безкомпромисен: С номера от махленска седянка не се управлява, чака ви червен картон!
Стефан Янев безкомпромисен: С номера от махленска седянка не се управлява чака ви червен картон!

Стефан Янев безкомпромисен: С номера от махленска седянка не се управлява, чака ви червен картон!

Сподели новината

Премиерът Стефан Янев постави на място новоизбраните политици!

Служебният премиер ген. Стефан Янев постави на място новоизбраните политици на България, след поредните неразбории, скандали и неуспешни опити за съставяне на работещо правителство.

След парламентарни избори, проведени два пъти в една година и очевидната възможност да се изправим пред трети такива, Янев не издържа и изказа мнението си.

А то е, че подобно несериозно и дори инфантилно поведение като това, което демонстрират партиите на протеста, е абсурдно. И дори престъпно за ситуацията, в която се намира държавата и народът.

„Това не са демократични процеси, не протичат по нормалната политическа логика. Хората имат право да знаят много неща като кой определя приоритетите, кой определя и постовете в кабинета, който се готви?

Народът трябва да знае точно как се водят преговорите и как те биха могли да доведат до стабилното мнозинство, което е необходимо за управлението.“, заяви Стефан Янев.

Според него обаче, до този момент няма никаква връзка между партиите и гражданите. Никой не си прави труда да обяснява действията и целите си на хората, което е в ущърб на политиците, пише narod.bg.

Не може политици да се държат като на махленска седянка. Рано или късно това ще им донесе червен картон от избирателите, убеден е генерал Стефан Янев.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар