Home » Клюки » Бай Ганьо на плаж в Слънчев бряг! Коментар: Досущ като в Гърция. Вече съм по-спокоен!
Бай Ганьо на плаж в Слънчев бряг! Коментар: Досущ като в Гърция. Вече съм по-спокоен!

Бай Ганьо на плаж в Слънчев бряг! Коментар: Досущ като в Гърция. Вече съм по-спокоен!

Сподели новината

Видео с туристи, които похапват сладко-сладко кренвирши с домати на плажа в Слънчев бряг, събира десетки коментари, видя Скандални.

На семейството хич не му пука, че постъпката им привлича погледите на туристите като магнит. На масичката до шезлонга се виждат още голям кухненски нож, с който са нарязани вероятно набраните от градината доматки, апетитна луканка (само подозираме, че е от изквичалото за последно по Коледа прасе) и кутийка с маслинки. За „покривка“ – все пак трябва да се спазва хигиена, е разпъната опаковката от почти изядения хляб.

Ето и част от коментарите:

– Не е до кренвирша, до домата и маслините! Да ходиш с кухненски нож на плаж е те т’ва е вече е цирк. Утре някой и газов котлон и тиган ще помъкне. не може да ядеш просешки пред другите…. Не е културно,липса на възпитание и манталитет…

– Подобна бай Ганьовщина може само по тези земи да се види…. Селяндурите налазват с “ротен доматен“…. Къде ти култура!? Прибери се,хапни нещо от дисагите и тогава се върни на плажа! Ама как… не може… трябва се избият парите на “чадъря“ и “шейзлонга“

– Снима ли ги как нагъват като не видели селяндури… На плажа има деца,може ли такова нещо!? Мразя да гледам как някой се лигави с храна на плажа! Обидно е и крайно неприятно! Същото като носиш кучето си на плажа… И на това съм ставал свидетел… Има етикет на поведение и е редно да бъде следван! Ани нека се засрамят…ако могат тези от видеото! Бива ли така!?

– Досущ като в Гърция. Вече съм по-спокоен!

Задължително изгледайте видеото!

Източник: Варна 24

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар