Home » Клюки » Вижте луксозния палат на Слави Трифонов в „Делта Хил“! Продава се за 3 000 000 лв. (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Вижте луксозния палат на Слави Трифонов в „Делта Хил“! Продава се за 3 000 000 лв. (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Вижте луксозния палат на Слави Трифонов в „Делта Хил“! Продава се за 3 000 000 лв. (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Сподели новината

Мега луксозна къща в тузарското селище „Делта Хил” край Перник е обявена за продажба от началото на годината, разбра Скандални.

Въпреки че името на продавача остава засекретено и не се съобщава на потенциалните купувачи, от сигурен източник „Уикенд” разбра, че това всъщност е палатът на Слави Трифонов. Дългия иска колосалните 1,6 милиона евро, около 3 милиона лева, за имота си.

Това е всекидневната на супер луксозната къща

Къщата е супер луксозна, обзаведена е с поръчкови мебели от Италия и Белгия, с 4 спални, собствен басейн и гараж за 3 автомобила, пише още „Уикенд”. Тя е една от първите построени в комплекса, казват лаконично брокерите, които са ангажирани със сделката. Това съвпада с публичната информация, дадена от „Делта Хил”, че Слави Трифонов е сред първите им клиенти.

Спалнята има невероятна гледка

Чалгарят купува имението си там още на „зелено” през далечната 2015 г. След като къщата е построена, той се нанася там през 2017 г. Слави живее в палата около година и половина. Настоящият лидер на „Има такъв народ” напуска имението през пролетта на 2019 г., тъй като междувременно си е построил нова къща в един от най-елитните софийски квартали.

Имотът е сред най-луксозните в България

Тръгва си от „Делта Хил”, понеже в последните години там са продадени десетки други имоти и съседи му стават твърде много хора. Слави обаче искал уединение и навалицата в комплекса започнала да го дразни. Затова и взима решение да се раздели с имота.

Неотдавна Вежди Рашидов призова не само политиците, а и всички публични личности с влияние в обществото, да декларират имуществото си, за да се види кой кой е. Той визира и Слави Трифонов, който редовно раздава морални присъди от екрана, първо да докаже собствения си морал, като декларира своите доходи, имоти и коли.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар