Home » България » Магдалена Ташева: ГЕРБ имат един-единствен логичен кандидат. Това е двубоят на България!
Магдалена Ташева: ГЕРБ имат един-единствен логичен кандидат. Това е двубоят на България!

Магдалена Ташева: ГЕРБ имат един-единствен логичен кандидат. Това е двубоят на България!

Сподели новината

ГЕРБ имат един-единствен логичен кандидат за президент и той се казва Бойко Борисов. Защото това е двубоят в България, тук и сега!

Двубоят е Радев-Борисов. Цяла година го гледаме и слушаме.

Шикалкавенето на герберите по въпроса говори за малодушие и страх у самия Борисов. Страх от вадене на компромати, страх от „Козяк“ 16, страх от загуба.

Тиражирането на имена като Петър Стоянов (пази, Боже!) или лекарската „група по интереси“ (най-вече сред пропагандаторите на пЛандемията Кантарджиев, Мутафийски, Костадин Ангелов и пр.) означава, че Герб са се спазарили да подарят на Радев и втория мандат, като пуснат срещу него неизбираем кандидат.

Както направиха с Цецка Цачева през 2016 г., за да угодят на „Козяк“.

Би ли могъл Борисов да излезе на тепиха с друг състезател, например бургаския кмет Димитър Николов или юриста Радомир Чолаков?

Изглежда е получил отказ. Не е лесно да вземеш ролята на жертвената овца в една нечиста игра. Не разбирам и избирателите на соцпартията.

„Радев ще е с различен номер от БСП на вота“ гласи днешната информация от ЦИК. Поредната гавра с БСП. С какви очи Нинова ще се изправи пред избирателите си и ще каже: „Това е нашият президент“?

Та Радев се гнуси от тях, той цял мандат се правеше, че няма нищо общо с тази партия, защото по идеология и политика е много по-близък с джендърите на Манолова и Хаджигенов!“

Магдалена Ташева, фейсбук

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар