Home » Полезно » Известният лечител Панайот Трифонов: Сурово яйце под леглото чисти от магии!
Известният лечител Панайот Трифонов: Сурово яйце под леглото чисти от магии!

Известният лечител Панайот Трифонов: Сурово яйце под леглото чисти от магии!

Сподели новината

Лечителят радиестезист Панайот Трифонов от Велико Търново е работил като учител по биология, география и химия, 42 години преподавал анатомия и физиология.

Повече от 20 години се занимава с биодиагностика чрез радиестезия (измерва вълните, излъчвани от органите и обектите в природата), лекува с около 50 метода и е категоричен, че магиите са често срещани в България.

„Още Петър Дънов е твърдял, че всеки текст на Библията, на Корана и на Талмуда излъчва някакъв вид енергия. Това съм констатирал също с радиестезичния уред. Всяка дума е магия. Ако някой ти каже нещо добро и от него се чувстваш добре, то е „бяла магия“.

Ако ти каже нещо лошо или те нахока, това е „черна магия“. Хората, които правят магия, разполагат с докоснат от обекта на магията предмет. За тази цел се използват снимки, визитни картички, дрехи, коси и други биологични материали от тялото“, обяснява феноменът.

Той дава и лесен метод, с който можем редовно и в домашни условия да се пречистим от натрупаните негативи и вредни влияния.

„Спете с поставени под леглото сурови, пресни (до 4 дни) яйца, счупени и сложени във вода, защото те поглъщат всякаква отрицателна енергия. Яйцата може да се поръсят със сол или със захар, защото солта и захарта са минерали, които поглъщат отрицателната енергия. Особено ефективна е солта, чиито кристали имат кубична форма. Всеки човек би могъл, след като се прибере вкъщи, да постави ръцете си за десетина минути в тавичка с морска сол и пет минути да стъпи в солта. По този начин ще се изчисти от вредната енергия. Тази сол може да се ползва най-много два или три пъти и след това се изхвърля в канализацията“, казва той.

Всъщност методът с яйцето е познат по нашите земи още от времето на прабългарите, когато по същия начин те са се пречиствали от лоши енергии, наричани векове по-късно „уроки“. За изпълнението на ритуала са необходими само буркан или чаша с вода и едно яйце. Счупете го и го пуснете във водата. Легнете в леглото и поставете буркана максимално близо до главата си. Добре е да останете така няколко часа. На сутринта погледнете в буркана.

Ако яйцето е в първоначалното си положение, то вие не сте били засегнати от уроки или магии. Ако обаче от белтъка се точат нишки или жълтъкът изглежда като забулен, това означава, че яйцето е изтеглило вашата отрицателна енергия. Повторете ритуала за премахване на уроки и на следващата вечер, за да сте сигурни, че сте се освободили от лошата енергия.

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар