Home » Клюки » Ваня Червенкова с 2 спешни операции. Ето какво е състоянието ѝ:
Ваня Червенкова с 2 спешни операции. Ето какво е състоянието ѝ:

Ваня Червенкова с 2 спешни операции. Ето какво е състоянието ѝ:

Сподели новината

Популярната бизнесдама Ваня Червенкова, е претърпяла две операции и в момента трудно и мъчително се възстановява.

За интервенциите и подробностите разкри самата тя в профилите си в социалната мрежа, като дори пусна шокиращи фотоси, които не са за хора със слаби нерви и сърца. Червенкова разказва за случилото се в Турция, заканва се скоро да изкачва осемхилядници и благодари на всички познати и непознати, които й пращат подкрепа.

Ето какво пише тя:

„МОГА ДА РАЗРЕША НА БОЛКАТА ДА МЕ ПРЕВЗЕМЕ САМО ПЪРВИТЕ 48 часа!

ПОСЛЕ Я ПРЕВЗЕМАМ АЗ!!!

Привет на всички мои познати и непознати приятели, които ми пишете стотици съобщения. Вие сте уникални! Толкова топли думи.. иска ми се всички да можем да се срещнем и да се на прегръщаме.

Сега… Заради стотиците зададени въпроси съм длъжна да обясня. Операциите са две и заедно с хирурга, който избрах взехме решение да ги направим наведнъж. Поради изключителната загуба на кг през последната година / знаете, че през годините на възстановяване след стрелбата бях достигнала до 113 кг. / кожата по тялото ми не можеше да се прибере на 100%.

И заради годините и заради наистина големият обем.

Подложих се на амбоминопластика достатъчно голяма и сериозна, както и смяна на гръдни импланти. Истината е, че те ми създаваха проблем , както и започнаха да ми пречат при тренировките и особено при аклиматизацията на последния висок връх Елбрус.

Знаете, че дадох заявка след Нова година веднага да изкача два поредни седемхилядника, а след година започвам и осемхилядници/ Дай Боже/ Там горе раниците тежат, всеки грам тежи при разредения кислород, започва всичко да ми пречи , затова се подготвям за следващия етап.

Естествено, че първото нещо, което попитах доктора беше: “ Кога ще мога да тренирам и след 4 месеца ще издържа ли натоварването на седем хилядниците “ Каза, че съм екстрийм, но след 4 месеца ще мога и в Космоса да полетя .

Истината е също, че аз се боря много с болката. За съжаление този път не можех да приемам никакви болкоуспокояващи , заради тежката алергия , която получих преди Елбрус.

Толкова се стресирах тогава, че предпочитам да търпя , отколкото да бия със седмици Урбазон и всякакви кортикостероиди. Поради дългите часове операция , знаете, че идването в съзнание е тежко и неприятно .

Аз съм ветеранка и ще споделя истината за много бързото възстановяване. Всеки ден минимум 5-6 литра вода, за да излезе цялата отрова и никакво залежаване.

Вземате под ръка дренажи , маркучи и правите разходки. Аз още вчера на третия ден , леко изчезнах от болницата и направих около 2 км пеш. Радвах се на уникално есенно време, на търговците

По улиците, на старите хора по пейките, на есенната реколта, която се продава на всяка крачка, на децата, на бездомните кучета.сядах, почивах и пиех много вода.

Истината е, че човешкия организъм има безкрайно много ресурси за които ние не подозираме.

Истината е, че трябва да се храним умерено и правилно, да пием чиста и заредена с благодарност и любов вода, истината е, че трябва да спортуваме и да не преставаме да се движим .

Истината е, че на тези години вече мога да си позволя да редуцирам всички боклуци / без извинение / от живота си , а младите трябва да се учат. Тепърва да различават сеното от плявата, тепърва да извървяват пътя си, за да достигнат онова състояние, което ще ги направи мъдри, щастливи и Спокойни!

Както се пише в Еклисиаст в Библията:

Има време за всяко нещо, И срок за всяка работа под небето:

Време за раждане, и време за умиране; Време за насаждане, и време за изкореняване насаденото;

Време за убиване, и време за изцеляване; Време за събаряне, и време за градене;

Време за плачене, и време за смеене; Време за жалеене, и време за ликуване;

Време за разхвърляне камъни, и време за събиране камъни; Време за прегръщане, и време за въздържане от прегръщането;

Време за търсене, и време за изгубване; Време за пазене, и време за хвърляне;

Време за раздиране, и време за шиене; Време за мълчание, и време за говорене;

Време за обичане и време за мразене; Време за война, и време за мир.

Благодаря на всички, които ми пишат и ми дават положителната си енергия !

Колко е хубаво хората да се обичаме един друг…

Мои сторита можете да гледате всеки ден в инстаграм …

Не ги споделям тук, заради политиката на Фб, която спира музиката, която ограничава рийча.. сякаш не сме ние потребителите, благодарение на които съществуват те.. MF

Благодаря на Хасан и Навлян Бербер, както и на изключително близкия ми приятел Ердинч и неговото семейство, които ме затрупват с плодове, солети, ядки, цветя и много внимание и любов!

За приятелите не казвам, пишем си всеки ден и те знаят, че са в сърцето ми..

Никол тече във вените ми

А за Вас непознатите, но вече станали сме си близки през годините.. обичам ви и знаете, че е от сърце“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар