Home » България » Експерт за протеста: Хора умират, други посягат на живота си, няма нужда от още кръв и жертви
Експерт за протеста: Хора умират други посягат на живота си няма нужда от още кръв и жертви

Експерт за протеста: Хора умират, други посягат на живота си, няма нужда от още кръв и жертви

Сподели новината

Аз съм свободолюбива и за мен правото на избор е много важно, това е конституционно, гарантирано право.

Това право на избор, най-хубаво да бъде разумен този избор, е да са осведомени хората, както и от медиите, така и от книгите така, и от лекарите, и то не манипулативно. Така че твърдата ръка срещу протестиращите, нека според мен да бъде умерена ръка, защото чух да говорим за диктатура, тогава пък едни други протести стават с много неприятни резултати и няма нужда от кръв и от жертви.

Достатъчно жертви взе Ковид, чисто физически, тепърва ще коментираме и психически, защото говорих наскоро с моя позната лекарка, която каза, че има много пациенти в токсикология, защото хора посягат на живота си, тъй като не виждат никакъв смисъл да живеят живота, затворени между четири стени.

Така коментира трябва ли властта да действа с твърда ръка срещу протестиращите експертът по етикет Невена Басарова в „Пресечна точка“ по Нова Тв.

Към това прибавям финансовата криза, личната, личният икономически фалит на много семейства, на немалко семейства на хора, които са без работа, без роднини, скоро четох за баба, която загубва трима близки в рамките на 2 седмици или на месец.

Което е изключително много голяма цена, която плаща човек, така че не само финансовата страна е най-голяма, и пак казвам, твърдата ръка нека е умерена, допълни Невена Басарова.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар