Home » България » Румен Радев вбеси ГЕРБ: Край на безправието, мизерията, корупцията, схемаджийството и мафията!
Румен Радев вбеси ГЕРБ: Край на безправието мизерията корупцията схемаджийството и мафията!

Румен Радев вбеси ГЕРБ: Край на безправието, мизерията, корупцията, схемаджийството и мафията!

Сподели новината

Румен Радев накара групата на ГЕРБ да се изниже обидена от залата!

Президентът Румен Радев и вицето Илияна Йотова положиха днес клетвата си в Народното събрание. Изказването на държавния глава обаче накара групата на ГЕРБ да стане и като обидена госпожица да напусне, или по-скоро да се изсули, от залата.

„Хората ми гласуваха доверие преди пет години и сега го направиха отново. А аз отново няма да ги предам. Именно доверието ви е най-меродавната, най-висока оценка за първия ми мандат.

Тук, пред всички, се заклевам и обещавам, че времената на престъпното управление на Бойко Борисов и ГЕРБ категорично и завинаги приключиха. Край на безправието, мизерията, корупцията, схемаджийството и мафията!“, заяви Румен Радев.

И в същия миг партията на Борисов се изниза от пленарната зала. Никой обаче не им обърна внимание.

Държавният глава заяви още, че ще работи рамо до рамо с новата власт, но също, както и през първия си мандат, ще бъде критичен към управляващите. И ще прави всичко възможно да спира грешните им решения, ако и когато има такива, пише news.bg.

„Най-важното е да възстановим правовата държава и демокрацията, които бяха тотално съсипани и това се правеше с години. С правителството вече имаме антимафиотски договор и консенсус, а следващата стъпка е пълна реформа на прокуратурата и промени в Конституцията“, заяви още Румен Радев.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар