Home » Клюки » Наградиха посмъртно Денис Теофиков
Наградиха посмъртно Денис Теофиков

Наградиха посмъртно Денис Теофиков

Сподели новината

С награда за “Цялостен принос към българската музика” бе отличен Денис Теофиков на четвъртите годишни музикални награди на Folk+.

Събитието се проведе в столичен клуб, като събра звезди от музикалния бранш и родния хайлайф. Това бе и първото голямо музикално събитие след трагичният октомври на миналата година, в който Денис Теофиков отлетя от този свят.

От името на родителите, наградата на Денис приеха едни от най-близките до него хора. Речта на приятелите започна с едноминутно мълчание, а след това и с бурни аплодисменти по призив на Силвър, който веднага след това даде думата на Десита. „Дени е сред нас и всичко това е за него“, сподели развълнувано певица.

„Денис не обичаше, когато някой от близките му е тъжен. Затова нека си спомняме за него с усмивка“, призова близка на семейството. „Тук съм от името на родителите на Денис Теофиков.

Като близък на семейството, благодаря, че не подминахте Денис и че отдавате заслуженото му. Нека не търсим живия сред мъртвите. Денис е тук сред нас“, каза Силвестър Матеев.

„Всички тези награди тази вечер са за Денис.” – заключи Емрах, верен негов приятел./show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар