Home » Клюки » Отпадналата Габриела попиля Ергенът: Той не е мъж за мен
Отпадналата Габриела попиля Ергенът: Той не е мъж за мен

Отпадналата Габриела попиля Ергенът: Той не е мъж за мен

Сподели новината

Габриела Петрова съсипа Виктор Стоянов и го обяви за мъж, който не е за нея, видя Скандални.

Отпадналата в последният епизод от „Ергенът“ – Габриела Петрова разкри подробности за продукцията и най-вече за главния герой Виктор Стоянов. Блондинката, която във визитката си сама се изкара много меркантилна, не се изказа никак ласкаво за 31-годишния фитнес инструктор.

Габриела описа Виктор като мъж, който чака да го свалят и не може да ухажва една жена. Като цяло за нея той е твърде пасивен, а такива мъже не й харесвали.

„Аз съм свикнала мъжът да поема инициативата. Виктор не е моят човек, той чакаше ние да го сваляме“, каза Габи в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

По думите й излиза, че досега Виктор само е стоял и е чакал да го свалят, разчитайки само на външния си вид. Така се е сдобил с всичките си гаджета.

Самата Габриела обаче явно не пожела да каже истинската причина да не си падне по Виктор. А тя е, че той не е богаташ, а блондинката си пада само по такива.

Ергенът е обикновен фитнес инструктор, макар и да е на мениджърска позиция във фитнеса. Не е зле финансово, но определено не може да осигури охолството, на което Габриела е свикнала.

28-годишната блондинка от Сливница разкри в ефир, че вече е сгодена, което навява на мисълта, че е имала гадже, когато е влязла в „Ергенът“, пише kliuki.bg.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар