Home » Клюки » Благой удари джакпота с новата си съпруга, парите му идват на крака
Благой удари джакпота с новата си съпруга парите му идват на крака

Благой удари джакпота с новата си съпруга, парите му идват на крака

Сподели новината

Благой Георгиев случи на работна жена. Оказа се, че булката му Полина Спасова не е кифла, която да чака мъжът й да я издържа, а тя самата върти бизнес с детски дрехи.

Брюнетката стопанисва магазин за малчугани в родния си Велинград. Той се намира на главната улица в градчето. Отделно Спасова продава одеждите и онлайн, като иска да наложи сайта си сред водещите за детски дрехи.

Цените на костюмчетата са между 15 и 50 лева, като по-обикновените са по-евтини, а по-плътните и интересни са с по-висока цена. Облеклото, което продава Поли, е на повече от народни цени, явно тя се цели в масовия потребител, а не в по-заможни клиенти.

„Правилно се е ориентирала. Във Велинград има богати хора, но те са единици и главно си пазаруват от бутиците в София или онлайн. Ако трябва да разчита на тях за покупки в магазина, то определяно няма да й провърви” – коментират съграждани на младата булка, писа „Уикенд”.

Преди дни се появи слух, че смуглата красавица е зарязала Благой Георгиев и дори се е изнесла при приятелка в София. Минути след като излезе лъжата, Спасова самата пусна свое стори, в което шеговито споделя, че все още краят между нея и Благо не е дошъл. Преди това стори обаче бе снимката с рекламата на интернет магазина на брюнетката и заради това част от последователите й предположиха, че фалшивата раздяла е с цел реклама на дрехите на 26-годишната Полина.

„Благой можеше да купува дрехи с отстъпка от магазина на съпругата си, но Златка няма да му позволи да облече детето с други дрехи, осен купените от нея и Карен” – шегуват се в социалните мрежи.

Прясната г-жа Георгиева явно е решила да става инфлуенсърка, защото започва да става все по-активна в инстаграм.

Благо Джизъса е ударил джакпота с последната си любима, която е от богато хотелиерско семейство, развива собствен бизнес, млада е, хубава и вярна на мъжа си. Явно футболистът вижда всички тези неща и заради това е толкова влюбен в съпругата си, като не спира да казва колко много я обича и, че е нов човек.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар