Home » Полезно » Тест-предсказание: ангелът ще ви подскаже какво ви очаква
Тест-предсказание: ангелът ще ви подскаже какво ви очаква

Тест-предсказание: ангелът ще ви подскаже какво ви очаква

Сподели новината

Тест-предсказание – изберете един ангел!

Всеки иска да знае какво му предстои. Повдигнете завесата на близкото бъдеще и вижте какво е подготвило за вас.

Отпуснете се и внимателно разгледайте картинката. Картата, която ви хареса най-много, ще разкрие вашите вътрешни преживявания и ще ви каже какво ви предстои.

Първият ангел – доброта и светлина

Тази карта подсказва, че във вас се е натрупало голямо количество отрицателна енергия и напоследък не ви върви в нищо. Но скоро всичко ще се подреди, нещата ще тръгнат нагоре, на работа ще забележат потенциала ви и ще ви поверят печеливш проект, който скоро ще донесе големи печалби.

Семейният живот също ще блести в ярки цветове, поредицата от кавги и скандали най-накрая ще свършат, ще царуват мир и любов.

Вторият ангел ще ви донесе щастие

Ако сте избрали тази карта, това означава, че нямате достатъчно грижи и точно в този момент вашият ангел пазител застава зад вас и ви насочва по правилния път. Ето защо, разгледайте внимателно знаците на съдбата.

Ангелите не могат да водят диалог директно, но дават знаци. Ако разберете точно посланието на вашия пазител, тогава, ще бъдете обгърнати от любов и щастие.

Третият ангел ще донесе финансов просперитет

Изборът на тази карта показва, че скоро ще имате друг източник на доходи и като цяло парите ще потекат като река в живота ви. Просто не се главозамайвайте от неочакваното богатство.

Инвестирайте в бизнес или отворете сметка, за да се насладите на подаръците от съдбата за дълго време. Не забравяйте за лотарията, сега е най-доброто време да опитате късмета си.

Споделете този тест-предсказание с приятелите си!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар