Home » Здраве » Натрупване на мазнини по бедрата, краката и корема: тези 7 храни са виновни!
Натрупване на мазнини по бедрата краката и корема: тези 7 храни са виновни!

Натрупване на мазнини по бедрата, краката и корема: тези 7 храни са виновни!

Сподели новината

Проучванията потвърждават, че тези храни провокират натрупването на излишни мазнини, особено при жените!

Начинът на съхранение и разпределение на мазнините в тялото е свързан с определени фактори. Хормоналните дисбаланси, храненето и генетиката са особено засегнати. Мазнините могат да се разпределят по бедрата, краката и корема и това също зависи от вашия тип тяло и генетично предразположение.

Натрупването на мазнини в бедрата, корема и краката може да бъде много бързо.

Ако ядете тежка храна и то в изобилие, тогава мазнините навлизат в кръвта почти веднага. Процесът на използване на телесните мазнини започва само час след поглъщането. И след три часа излишните мазнини се преработват от тялото и се опаковат за съхранение в тъкан. Особено в областта на бедрата, корема и седалището “, това разкрива проучване на университета в Оксфорд, проведено от експерта Фредрик Карпе.

От Скандални ви предлагаме списък с продукти, които ще ви помогнат да увеличите размера на бедрата, корема и дебелината на краката си.

1. Безалкохолни напитки и алкохолни газирани напитки

Според изследванията на рака и храненето на Германския институт за човешко хранене, този вид течност насърчава натрупването на телесни мазнини при жените, особено в бедрата.

2. Сладолед

Комбинацията от мазнини и захар в сладоледа е една от основните причини за натрупване на излишни мазнини, особено в областта на корема и бедрата.

3. Червено и преработено месо

Изследванията на New England Journal of Medicine показват, че консумирането на големи количества преработено червено месо, като колбаси, бекон и салам, е свързано с увеличаване на теглото. Съкращаването на месото означава, че приемът на калории е намален и това ще ви помогне да контролирате теглото си. Изберете различен вид протеин, като риба и пиле, и растителен протеин, като бобови растения.

4. Картофи

Картофите, приготвени по всякакъв начин, ще допринесат за увеличаване на теглото. Дали под формата на пържени картофи, картофено пюре, печени – това са храни с високо съдържание на въглехидрати. Когато се консумира в излишък, тялото наддава бързо, според проучване от 2011 г. в New England Journal of Medicine. Печените сладки картофи са по-здравословен вариант.

6. Сирене

Ястията, при които сиренето има предимство, могат да бъдат вкусна храна. Но редовната консумация на тези храни може да ускори процеса на напълняване.

7. Преработени сокове

Според проучване, публикувано от Калифорнийския университет, е доказано, че ако пиете тази напитка постоянно, това може да причини затлъстяване. Те съдържат захароза без фибри, поради което активират процеса на натрупване на мазнини в бедрата, корема и други части на тялото. Те също провокират развитието на различни заболявания.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар