Home » България » Радев: Дори да е последното, което ще направим, няма да позволим ГЕРБ да плячкоса властта!
Радев: Дори да е последното което ще направим няма да позволим ГЕРБ да плячкоса властта!

Радев: Дори да е последното, което ще направим, няма да позволим ГЕРБ да плячкоса властта!

Сподели новината

Румен Радев е категоричен, че заедно с кабинета ще се борят до последно!

Президентът Румен Радев заяви категоричното си решение да даде силен отбой на Бойко Борисов и ГЕРБ в опитите им да заграбят властта на идните парламентарни избори.

Румен Радев е готов на всичко, за да противостои на корупцията

„Дори и това да е последното, което ще направим аз и служебният кабинет, няма да позволим на мафията да плячкоса властта за пореден път и да срине до основи държавата в следващите четири години“, заяви твърдо държавният глава.

Реакцията на Румен Радев е породена от множеството сигнали за корупция, получени в МВР през последните дни и седмици. Лично вътрешният министър Бойко Рашков днес сподели, че имат редица сигнали за изнудване и рекет, пише nova.bg.

Рашков разкри на всеослушание как работодатели за заплашвали служителите си с уволнение, ако не гласуват „под строй“ и как в Родопите има маса случаи на изнудване на хора, принуждавани да дадат гласа си за съответната партия.

„Тези хора искат да продължат да управляват и да се разпореждат с държавата като с бащиния, въпреки изричната воля на народа, който не ги иска. И ясно даде да се разбере, че желае да ги види единствено в затвора.

Продължават наглите опити за подкупи и сплашване, само и само да се осигурят определен брой гласове. Е, не! Лично им заявявам, че този път номерът няма да мине!

Щателно ще се разследва и проверява всеки ход преди и по време на изборите. Никой няма да изкриви и подмени волята на избирателите. Нагледахме се на това през последните години, време е да се сложи край“, категоричен е Румен Радев.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар