Home » Здраве » Диетата със сланина на Атанас Узунов, който свали 70 килограма, стана тотален хит в Интернет
Диетата със сланина на Атанас Узунов който свали 70 килограма

Диетата със сланина на Атанас Узунов, който свали 70 килограма, стана тотален хит в Интернет

Сподели новината

В родното интернет пространство страшно много нашумя успехът на диетата със сланина на Атанас Узунов, който свали 70 килограма. За какво точно става върпос, четете в редовете, които следват.

Може ли хем да си хапваме добре, хем да отслабваме – това е въпрос, който често си задава всеки, който води неравната битка с излишните килограми. 39-годишният Атанас Узунов от София обаче стигна до верния отговор и той е положителен! Мъжът е създал група във Фейсбук, озаглавена „Отслабвай и бъди здрав с Атанас Узунов“.

Диетата работи с всякакви меса, включително и сланина

В социалната мрежа Узунов споделя личния си опит за това как само за няколко месеца е разрешил проблема със затлъстяването и е постигнал забележителния резултат да смъкне цели 70 килограма от теглото си.

При това, похапвайки най-различни меса и дори сланина. Популярността на диетата със сланина на Атанас Узунов расте непрекъснато, а последователите му в социалната мрежа вече са над 30 000, съобщава вестник Труд.

Формулата на успеха

След като е помогнал първо на себе си, Атанас Узунов решава да сподели опита си, за да помогне и на други нуждаещи се.

При това абсолютно безвъзмездно и безплатно. Атанас е семеен, с едно дете. Само преди 2 години той тежи близо 140 килограма, което води до влошаване на общото му здравословно състояние, чести посещения по лекарски кабинети и безуспешни диети, водещи до незабележими резултати.

Една вечер преживява хипертонична криза и решава, че е дошло времето за радикална промяна. Чете специализирана литература с автори светилата в областта на хранителните режими проф. Тим Ноукс и д-р Уилям Дейви. Първият е известен като „нетолерантен към въглехидратите“, а вторият – с това, че отрича пшеницата. Атанас спира всички бързи и вредни храни и променя коренно режима си.

„Затлъстелите хора са такива, защото са спрели да употребяват т.нар. естествени мазнини. Например: масло, зехтин, мас и са се насочили към преработени – олио, захар, нискокалорични, пълнозърнести, нискомаслени храни. Храната се превръща във вредител, защото е преработена“, категоричен е Атанас Узунов.

Той се храни 2 пъти дневно след 12 часа – обяд и вечеря. Противно на повечето хранителни режими, в диетата със сланина на Атанас Узунов са включени всички видове меса. Т.е в нея има включително агнешко, дреболии и карантии, а въглехидратите са сведени до минимум. По този начин той смъква близо 70 килограма и в момента тежи 71 кг

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар