Home » Клюки » Помните ли Рич Форестър от „Дързост и красота“? Ето как изглежда днес и с какво се занимава
Помните ли Рич Форестър от "Дързост и красота"? Ето как изглежда днес и с какво се занимава

Помните ли Рич Форестър от „Дързост и красота“? Ето как изглежда днес и с какво се занимава

Сподели новината

Незабравимият Рич Форестър от сериала „Дързост и красота“ – актьорът Рон Мос, обяви в социалните мрежи, че ще се снима в нов филм в южната италианска област Пулия.

„Мисля, че всички, особено сега, имаме нужда повече да обичаме и да се смеем, ето защо нямам търпение да започна работа по този филм“, написа звездният актьор в Инстаграм за бъдещата романтична комедия Surpise Trip („Изненадващо пътешествие“), в която ще играе.

В поста си той обяснява, че чувства Италия като свой втори дом.

Публикувал е и обща снимка с тенора Андреа Бочели и продуцента Тициано Кавалиере от времето преди пандемията. Снимките трябва да започнат на 7 септември, но Мос още при първа възможност в следващите дни ще замине за Италия, за да огледа терена.Действието в Surpise Trip ще се развива между Пулия и Ню Йорк.

„Това е брилянтна романтична комедия, която разказва историята на Майкъл – нюйоркски брокер, който си купува ферма в Пулия, за да избяга от монотонността на ежедневието си. Щом пристига в Италия за уреждането на формалностите около имота обаче ще му се случат неочаквани неща и не всичко ще се окаже такова, каквото изглежда. Ще се намеси и любовта, за да обърка още повече работата“, повдига завесата Рон Мос.

Рич Форестър преди и сегаФилмът ще бъде продуциран от неговата продуцентска компания в Лос Анджелис – DevRonn Enterprises, а от италианска страна – от неговия добър приятел Тициано Кавалиере. Режисьор ще бъде младият Роберто Баели. Кастинги ще започнат още през лятото: първият – на 16 юли в Торино.

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар