Home » Свят » Виктор Орбан изригна: Плюя ви на европейските ценности. Никой няма да пипа Унгария!
Виктор Орбан изригна: Плюя ви на европейските ценности. Никой няма да пипа Унгария!

Виктор Орбан изригна: Плюя ви на европейските ценности. Никой няма да пипа Унгария!

Сподели новината

Виктор Орбан категоричен, че никой не може да „изгони“ страната му от Евросъюза!

Никой не може да пипне с пръст Унгария, камо ли да я „изгони“ от Евросъюза. Това заяви категорично унгарският премиер Виктор Орбан, след като призна на всеослушание, че презира новите европейски „ценности“ и не смята да робува на нито една от тях.

Виктор Орбан сече наред, без да му мигне окото

Припомняме, че премиерът на Нидерландия Марк Рюте предложи съвсем сериозно държави като Унгария, които не приемат и не се съобразяват с новата ЛГБТ политика, да бъдат изключвани от ЕС.

От своя страна Виктор Орбан неведнъж натърти, че за него хомосексуализмът не е много по-различен от посегателството върху деца. И за нищо на света няма да позволи учениците в страната му да бъдат „образовани“ по подобни теми и казуси.

„Нито едно дете в тази страна няма да чуе с ушите си безумния въпрос – като какво се самоопределя. И няма да разбере, не и в училище, че видиш ли, можело да си смени пола и да мине на другия бряг.

Няма да нарича родителите си с номер, а ще им казва мама и тате, баба и дядо. И ако някой намира това за ненормално, то самият той има спешна нужда от продължително лечение в психиатрия“, посече ги Виктор Орбан.

Оказва се, че реалността и законът на ЕС е напълно идентичен с думите на унгарския премиер. Държавите, които не се подчиняват сляпо на разпорежданията на Съюза, по никакъв начин не могат да бъдат отстранени от него. И това е неоспорим факт!

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 3 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар