Home » Lifestory » Посланието на една майка към сина й плени социалните мрежи
Посланието на една майка към сина й плени социалните мрежи

Посланието на една майка към сина й плени социалните мрежи

Сподели новината

Този призив на майката към сина докосва всяко сърце!

„Трудно ми е да опиша с думи всички емоции и усещания, които преживях, знаейки, че растеш в корема ми. Вие растете толкова бързо, гледайки на света с невинен поглед, и всеки ден откривате нови тайни на този свят.

Но ти не растеш сам – ние растем заедно, и аз се развивам като майка.

И искам да знаещ, че целта в живота не е просто да бъдем щастливи. Ще бъдеш щастлив и тъжен, ще се срещнеш с различни хора – добри и лоши, и ще решиш сам кой да пуснеш и кой да вземеш със себе си. Но нека всеки момент да бъде изпълнен с положителен смисъл, така че да живееш днес, а не да се надяваш на утрешния ден.

Не губи време върху това, което унищожава твоя свят. Направи това, което кара душа ти да вибрира, а останалото ще дойде.

Не зависи от нищо или от никого, защото енергията на творението е точно вътре в теб.

Нека мислите ви да бъдат красиви и животът ви също ще бъде такъв. Това, което имате в ума си, ще стане част от вас, не само в мисълта, но и в реалността. От време на време се наслаждавайте на тишината и слушайте същността си, а след това можете да изясните всякакво съмнение, което имате.

Бъдете благодарни, това е най-добрата призма, през която трябва да гледате живота, и колкото повече благодарите, толкова повече ще получите.

Любовта обединява тези, които се обичат помежду си за цяла вечност. Обичам те без никакви изисквания и условия, независимо от това, което правиш или не правиш. Вечно съм благодарна за живота, че ми даде възможността да стана твоя майка.

Оценявам и уважавам нашата връзка … тази, която идва от най-дълбоките дълбини на душите ни.

Не отричам, че би било изкушаващо да се предпазите от всичко, което може да ви накара да страдате. Но това ще те ограничи, откраднеш преживяването и ако си избрал мен да дойда в този свят, тогава най-доброто, което мога да направя, е да те обичам, подкрепям и уважавам. Аз не съм тук, за да тръгна по пътя ви вместо вас, просто ще ви придружа.

Благодаря ви, че сте част от мен, скъпи синко. Животът ми стана много по-красив, когато се появи в него. Прости ми грешките, опитвам се, както мога! Бих искал да празнувам с вас още много рождени дни, да ви видя и да ви обичам всеки ден! ”

Какво ще кажеш за сина си?

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар