Home » Клюки » Зрителите на „Игри на волята“ избухнаха срещу участничка: Като я дадат в лице, имаш нужда да си лееш куршум
Зрителите на "Игри на волята" избухнаха срещу участничка: Като я дадат в лице имаш нужда да си лееш куршум

Зрителите на „Игри на волята“ избухнаха срещу участничка: Като я дадат в лице, имаш нужда да си лееш куршум

Сподели новината

В „Игри на волята“ влезе още един частник. Това е фитнес модела и инструктор Кремена, припомня Скандални.

Тя се присъедини към отбора на „Бойците“, тъй като Симеон, който издържа почти месец са на Плажа на отшелника, се присъедини към племето на Шампионите. Така вече борбата на племената се изравнява и във всеки отбор има по 7 играчи.

Влизането на Кремена обаче предизвика истинска ярост сред феновете заради поредната жена със сериозни корекции в предаването.

„В това племе ако нямаш напомпани джуки, скули, мигли и всякакви изкуственяци просто не може да влезеш. Явно това са критериите за избор на участничките“, пише недоволна зрителка.

„Тия трите се мъчат да докажат, че все пак сме произлезли от маймуните“, коментира друга.

„Значи новото попълнение Кременчето, много сила показа, браво! Но като я дадат в лице имам нужда да ми леят куршум. Аз от МанитУ още се стряскам на сън“, пише трети зрител.

Най-голямо впечатление обаче направи коментара на фен, който е категоричен, че очаква и БГ Барбито, която се прочу с безкрайните си пластични операции, да влезе в „Игри на волята“.

Източник: Пловдив 24

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар