Home » Полезно » Намокрете вестник с вода и го сложете в хладилника. НИКОЙ не е подозирал, че ще се случи това!
Намокрете вестник с вода и го сложете в хладилника. НИКОЙ не е подозирал че ще се случи това!

Намокрете вестник с вода и го сложете в хладилника. НИКОЙ не е подозирал, че ще се случи това!

Сподели новината

Сигурно във всяко едно домакинство се е случвало хладилникът да потъне в неприятни миризми. Причините за това може да са най-разнообразни.

В повечето случаи едно такова явление настъпва, ако съхранявате по грешен начин храната или пък не почиствате достатъчно често кутиите за съхранение на плодове и зеленчуци.

Всъщност това няма особено значение, след като вече се е случило. Нужно е да насочите мислите си към откриване на правилно решение и да прекратите лошите миризми, които обитават вашия хладилник.

Вероятно, ако започнете да четете в интернет, ще попаднете на десетки трикове, свързани с почистването на тази част от обзавеждането. Ние от Скандални обаче ще ви споделим една хитрина, която е елементарна, а резултатите от нея са изумителни и са факт до няколко дни.

вестник в хладилникаКак да премахнем лошите миризми от хладилника с парче вестник?

За да превърнете хладилника си в едно много по-приятно място за съхранение на хранителните продукти, от вас се изисква да си набавите парче вестник, малко вода и спрей бутилка. Това е всичко.

Напълнете бутилката с вода и започнете да впръскате от нея по вестника. Намачкайте го и го поставете в чиния. Той ще играе ролята на гъба за попиване на миризмите. Заради ниските температури в хладилника, вестникът ще остане влажен за няколко дни, а през това време ще успее качествено да си свърши задълженията.

Истината е, че до няколко дни от неприятните миризми няма да има и следа. Пробвайте този трик и сами се убедете в казаното от нас!

Източник: Актуално

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар