Home » Клюки » Победителят от Игри на волята Андрей с изненадващо разкритие след финала:
Победителят от Игри на волята Андрей с изненадващо разкритие след финала:

Победителят от Игри на волята Андрей с изненадващо разкритие след финала:

Сподели новината

Казахстанецът Андрей Гридин е победител в третия сезон на „Игри на волята“!

Той сподели с неприкрито вълнение любопитни подробности от най-важната си битка на Арената.

„Спечелих с търпение и издръжливост. Не очаквах от себе си, че мога толкова много време да издържа без жена ми, без детето, без родителите си. Знам, че физически мога доста повече, но не очаквах психически да съм толкова способен. Битката беше страхотна – именно заради битки като тази се записах в „Игри на волята“.

Знаех, че мога да спечеля. Когато видях компонентите на плажа, си казах – ако тук не мога да спечеля, за какво съм дошъл изобщо!“, бяха първите думи на Андрей в студиото на „Събуди се“ по Нова тв.

„Не очаквах толкова да ме харесат хората. Получавам супер много съобщения, хората ме спират на улицата. Ние сме хора и не можем да харесваме всички, затова съм изненадан наистина много“.

„Игри на волята“ за мен е повече социална игра, отколкото физическа. Може да си супер добър физически, но ако не можеш да си общуваш с хората, няма как да стигнеш напред. Най-трудно ми беше с Красима, със Симеон и може би малко с Мани, призна още големият победител, за когото по време на цялата игра наистина бе най-важно да се съхрани психически и да запази максимално концентрацията си за битките.

За изненада на мнозина, близо 15 от участниците са гледали заедно вчерашния финал на Игрите, както споделя Андрей. И после добавя с леко угризение: „Бях най-гадният човек, защото до последно не казвах на приятелите си, дори на жена си, че съм победителят. За да им е интересно“.

Голямата награда от 100 000 лева Андрей ще посвети изцяло на дъщеричката си Алиса.

„Искам първо тя да ходи на детска, ние с жена ми да си починем, защото сме 24/7 с нея, сменяме се, няма кой друг да я гледа, освен ние. Но аз искам тя да се развива, да стане по-добра във всичко. Мисля да я запиша и на спорт впоследствие“.

„Моят живот не се е променил. Продължавам да се виждам с приятели, ходим да тренираме заедно, вкъщи с жена ми гледаме филми. Всичко е, както е преди. Имам малка фирма за почистване – на коли, тапицерии, всичко. Освен това обичам и да готвя. Преди, когато бях сам, готвех нон стоп. И мисля да продължа да го правя, доставя ми удоволствие.

И накрая на разговора си Андрей хвърли голямата бомба: „Жена ми също се записа за следващия сезон на „Игри на волята“!

„Мисля, че физически няма да има проблем, но психологически ще се натовари много. Тя е по-срамежлива от мен, но обича да говори много и това ще й попречи“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар