Home » Lifestory » Акушерка издирва стара любов от Свищов след 32 години раздяла
Акушерка издирва стара любов от Свищов след 32 години раздяла

Акушерка издирва стара любов от Свищов след 32 години раздяла

Сподели новината

Влюбените били дори сгодени, но се разминали поради нелепи обстоятелства и интриги, разбра Скандални

ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ, ЗАПОЧНАЛА ПРЕЗ 1989 ГОДИНА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО И ПРИКЛЮЧИЛА БЕЗ РАЗВРЪЗКА, развълнува и увлече хиляди потребители на социалната мрежа Фейсбук. В групата „Търсим се – познати и приятели“ варненката Весна Милич публикува, че издирва своя възлюбен от младостта – Стефан от Свищов, с когото планирали да се оженят, но съдбата ги разделила.

Жената провокира много хора от крайдунавския град да влязат в ролята на детективи и да тръгнат по следите на някогашния й годеник. С общи усилия установили, че той е семеен и има две деца. Весна споделя, че не иска да създава проблеми на бившия си възлюбен и че е успяла самата тя да подреди живота си, като се е омъжила щастливо, родила е три дъщери и сега упражнява най-хуманната професия. Иска да се свърже със Стефан само за да му обясни недоразуменията и лошото стечение на обстоятелствата, които са ги разделили.

Жената се запознала със Стефан по време на следването си за фелдшер в закрития вече Медицински институт във Велико Търново. Тогава била на 19, а той на 28 години.

„Караше бяла лада, имаше къдрава коса, беше висок. Държеше се много свястно с мен, заведе ме в Габрово на екскурзия. Нова година посрещнахме заедно в ресторант „Етъра“ във Велико Търново и после ме прибра до квартирата ми на улица „Чавдарче“…

Аз съм от Варна, но майка ми ме извика да се върна тук, за да се прехвърля да уча за акушерка в града. Момчето ми беше предложило брак със златен руски пръстен с рубин“, разказва Весна.

Тя била приела предложението за женитба, а няколко дни по-късно, на изнасяне от жилището в старата столица, помолила съквартирантката си да предаде на Стефан домашния й телефонен номер, пише Лупа. Прибрала се във Варна и зачакала обаждане от своя годеник. Времето минавало, но той така и не я потърсил.

„ВПОСЛЕДСТВИЕ РАЗБРАХ,ЧЕ ИЛОНА – ТАКА СЕ КАЗВАШЕ СЪКВАРТИРАНТКАТА МИ, Е ЗАВИДЯЛА и когато е дошъл до квартирата ни, го е излъгала, че съм се омъжила.

От години търся Стефан просто да го видя и да му кажа за тази измама. Искам да му върна пръстена, който още пазя. Дано е добре, усещам, че си е жив и здрав, но искам да го намеря“, допълва Весна.

Галина ГЕОРГИЕВА / Борба

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар