Home » България » Баба Ванга през 1995 г.: Краят на пандемията ще дойде с „пеенето на петела“!
Баба Ванга през 1995 г.: Краят на пандемията ще дойде с "пеенето на петела"!

Баба Ванга през 1995 г.: Краят на пандемията ще дойде с „пеенето на петела“!

Сподели новината

Баба Ванга или както е истинското ѝ име – Вангелия Гущерова, е обект на интерес не само у нас. Петричката пророчица е много уважавана и ценена в Русия, където на нейната персона има посветени много предавания, филми и литературни произведения.

Наскоро телевизионният водещ Сергей Косторной разказа за странно предсказание на Ванга в ефира на предаването си.

За Ванга се знае, че имала много мистични способности. Тя лекувала болести и давала житейски съвети, но най-важното умение, което я прославя, е гадаенето. По време на живота си Ванга направила много пророчества, сред които аварията в Чернобил, терористичната атака от 11 септември в Съединените щати, политическата криза в Украйна и дори настоящата пандемия на коронавирус , казва Косторной.

За първи път нейният преводач Стоян Петров припомни предсказанията на Ванга относно „новата чума”.

През 2019 г. той говори за „фаталната болест“ в началото на 2020 г., за която Ванга споменала през 1995 г. Според нея произходът на това нещастие е известен отдавна. Наистина човечеството отдавна се справя с коронавирусите, но най-опасният е COVID-19.

По-късно в предаването Сергей Косторная потвърди пророчеството на Ванга от 1995 г. В тях тя казва, че „короната ще виси над човечеството“ и всичко ще започне с „огледалната 2020 година“.

Друг тълкувател на ясновидката, Тодор Тодоров, припомня предсказание, в което Ванга споменава „болест от жълти хора“, поради която ще умрат милиони. Всъщност тази фраза съвпада с факта, че коронавирусът започна да се разпространява от Китай.

Според Вангелия ще са необходими поне 2 години, за да се разработи наистина ефективно лекарство.

И краят на пандемията щяла да дойде с пеенето на петел. И именно тази фраза предизвиква противоречия сред интерпретаторите на Ванга.

Някои казват с надежда, че годината на „Кукуригащия петел“, според старославянския хороскоп, трябва да дойде на 21 март 2022 г. – в деня на пролетното равноденствие. Други са по-малко оптимистични относно края на пандемията. Позовавайки се на източния хороскоп, тълкувателите отбелязват, че следващата година под егидата на Петела е 2029.

Възможно е пеенето на петел в предсказанията на Ванга да има по-метафорично значение. Обикновено това е описанието на настъпването на зората след тъмна нощ. Може би ясновидката говори за „тъмните души“ на хора, които са забравили един за друг в преследване на материално щастие и когато човечеството се върне към братските отношения, тогава пандемията ще свърши.

Каква е истината обаче – предстои да разберем!

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар