Home » Свят » Виктор Орбан изригна: „Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски, с какъв арсенал, с какви оръжия разполага?!
Виктор Орбан изригна: „Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски с какъв арсенал с какви оръжия разполага?!

Виктор Орбан изригна: „Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски, с какъв арсенал, с какви оръжия разполага?!

Сподели новината

Виктор Орбан е категоричен – няма да подкрепя атаките на Запада към Русия!

Категорично против атаките на Запада срещу Русия, при това изцяло за лични интереси, е Виктор Орбан. Премиерът на Унгария, който отдавна се е прочул като „лошото момче“ на ЕС застава зад президента Владимир Путин и руската държава.

Тези дни Виктор Орбан повтори за пореден път, без да го интересува дали някой ще му се обиди, че счита нападките и санкциите към Русия за един вид терор. Терор, целящ единствено и само съобразяване с интересите на САЩ.

Унгарският премиер държи твърдо на позицията си, че Европа трябва да бъде не само в добри, но в тесни приятелски и партньорски отношения с Русия. Защото това ще й донесе само благини в бъдещото икономическо и културно развитие.

Виктор ОрбанОрбан не приема настояването на НАТО да разшири военните си части на Балканите, считайки, че подобни действия са много рискови и могат да предизвикат не само беди, но дори Трета световна война.

„Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски, с какъв арсенал, с какви оръжия разполага?! Преди време самият Путин беше подметнал, че е в състояние да унищожи целите Съединени американски щати за половин час. И да, това е истина.

Това ли искаме за Европа – да я превърнем в бойно поле, което да вземе стотици хиляди, милиони жертви?! Не, Унгария няма да подкрепя подобна лудост!“, отсича Виктор Орбан.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 8 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

One comment

  1. ВЕНЕЛИН ДЕДИНСКИ

    youtu.be/ZsintGi5JA

Твоят коментар