Home » Lifestory » Александра от “Ергенът” жертва на черна магия
Александра от “Ергенът” жертва на черна магия

Александра от “Ергенът” жертва на черна магия

Сподели новината

Александра Гърдева, която е недолюбвана от някои момичета в имението на „Ергенът“ и е трън в очите им, е преживяла куп перипетии в живота си, пише Филтър.

Представя се като психотерапевт и психолог в голяма компания, но очевидно понякога и е трудно да си помогне сама.

Александра дълго време е живяла извън България. Първо заминава за Испания при свое гадже, но връзката зацикля и двамата решават да се разделят. Гърдева обаче за нищо на света не иска да се връща в родината и работи каквото и падне – първо мие чинии в заведение, след това започва да танцува в дискотека.

За нея това не е проблем – все пак е бивша гимнастичка. В заведението, в което кърши снага, се запознава с швед, с когото живее 6 години.

Определя го като мъж мечта, но се влюбва в българско момче спортист. Заради него дори решава да се върне в България. Идилията обаче продължава една 7 месеца. Разочарована, отново събира багажа и заминава за Испания, а после за Франция. Там пътищата и се пресичат с бизнесмен, собственик на верига пекарни. Всичко върви добре до момента, в който Александра разбира, че е мамена, а поредният възлюбен има жена и дете.

С това проблемите не приключват, преживява тежък период, в който постоянно и се случват лоши неща – често боледува, прави катастрофи, дори бута човек с автомобила си.

Сякаш черна прокоба я преследва постоянно. В абсолютна безизходица отива при жена да и лее куршум, надявайки се, че ще се измъкне от ада. Животът и поднася поредната изненада – от жената, която и лее куршума, разбира, че бабата на най-добрата и приятелка и е направила магия. Принуждава се да пита момичето дали това е истина и то не отрича.

Дали заради летия куршум или по друга причина, но черната серия приключва. От 4 година психоложката си е в България и твърди, че иска да помага на хората, страдащи от психични разстройства, защото те ставали все повече.

Източник: Факти

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар