Home » Клюки » Опасен чар! Ето кои красавици си татуираха името на Джизъса по тялото (Снимки):
Опасен чар! Ето кои красавици си татуираха името на Джизъса по тялото (Снимки):

Опасен чар! Ето кои красавици си татуираха името на Джизъса по тялото (Снимки):

Сподели новината

Ако има българин с опасен чар като героя на Тодор Колев от едноименния филм, това непременно е Благой Георгиев – Джизъса! Няма по-изкусен омайник на красиви силиконови жени от бившия футболист и преди месец ни го доказа отново, сменяйки поредната жена с по-млада красавица като непотребна носна кърпичка.

Бившият футболист така въздейства на жените, че те си татуират името му още в началото на връзката им. Преди дни Полина Спасова – последната жена на мачото, която даже му е и законна половинка, се похвали с татус с името на Джизъса.

Две сърца, в средата на които пише „Благой“, е рисунката на ръката си младата мадама, видя „Уикенд”.

Джизъса татуировки

Колаж: Hot Arena

Бившият на Златка Райкова гордо качи снимката на жигосаната булка, но фотосът предизвика предимно критики, че всичките му жени се рисуват и след 1-2 години трябва да се чудят какво да правят с надписа и името на вече бившия си любим. „После ще трябва да прави ръкави“ – коментира последовател на Джизъса, визирайки как Поли ще заличи в бъдеще татуса.

Милионерската наследница и атрактивния футболист са заедно по-малко от година, но връзката им се развива доста бурно. Дамата се ожениха преди 3 месеца, като булката вече е бременна, а самият Благой официално се водеше обвързан със Златка Райкова до преди 4 месеца. Най-вероятно футболистът е имал връзка с Полина още докато е бил със Златка. Именно заради това плеймейтката е толкова бясна на бившия си и се хвана с арменеца Карен, за да дразни Благой, но на него изобщо не му пука.

Георгиев се радва на луксозния живот с новата си любима и си живее живота. Мачото подлудява жените, които се надпреварват да си татуират името му.

Припомняме, че първата любима на бившия национал Христина Витанова, която му роди цели две деца, а той я заряза бременна заради фолкаджийката Лияна, написа „Благо“ на външната част на дланта си. Георгиев, който едва ли за някого е тайна, че си пада по трайните рисунки, също не пропусна да засвидетелства чувствата си към Христина. На същото място и той беше изписал името на любимата жена.

Последва бурна любов с фолкзвездата Лияна, която също изписа името на набожния футболист, чийто ангел се разклаща само при вида на красива жена. Фолк дивата татуира името на Благой на рамото си. Разбира се, едва ли се съмнявате, че 40-годишният полузащитник отвърна със същия жест и рисунка.

Историята се повтори с първата законна съпруга на Благой – татарката Есмер Омерова, а мачото я почете с няколко рисунки. След това екс футболистът намери свободно място по кожата си и написа името на любимата си Златка Райкова и датата 13.08.2018, когато започна връзката им. „2 години заедно. Любов, да оставим другите да говорят или по-точно да злословят. А ние си знаем“, написа към кадъра Благой Георгиев. Днес този пост липсва в социалните мрежи.

Няма жена в живота на Благой, която да не може да открие името си по кожата му. Или поне беше така до преди известно време. Преди време Джизъса се погрижи да заличи всички бивши от себе си. Премахната е татуировката, посветена на Христина и тази на Лияна, както и Есмер. Все още не е ясно дали най-набожният ни футболист е премахнал и името на Русата Златка от кожата си. Мадамите също разкарват рисунките и името на бившия си, след като приключи връзката им.

Единствено Златка Райкова не сглупи да си направи трайна рисунка върху кожата. При Благой е ясно – докато е с нова жена си татуира името й, а после то бързо изчезва след края на връзката им, която най-често е с продължителност до 2 години. В социалните мрежи вече текат залози колко време ще продължи бракът на Благо с Поли. Засега влюбените твърдят, че са щастливи заедно.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар