Home » Клюки » Пълна промяна за Капитонова след „Ергенът“ – даже хейтърите я заобичаха (Снимки):
Пълна промяна за Капитонова след "Ергенът" - даже хейтърите я заобичаха (Снимки):

Пълна промяна за Капитонова след „Ергенът“ – даже хейтърите я заобичаха (Снимки):

Сподели новината

Участничката, която насъбра най-много „хейт“ по време на и след риалитито “ Ергенът “ безспорно бе Виктория Капитонова. Някои я обвиниха в меркантилност и материализъм, други се подразниха на острите й реакции и пиперлив език.

Такава ли е обаче Вики в живота? Победителката в романтичното риалити наскоро гостува в “ Шоуто на Цитиридис „, в което разказа за родното си място и произхода си.

„Родена съм в Чебуксаре, град с 500 000 жители. Дойдох в България, защото родителите ми искаха да получа „чуждестранно образование“. Два месеца бях в САЩ да уча английски и след това дойдох в България. Имах идея да е временно, но се влюбих в страната и останах“, споделя Виктория.

Виктория Капитонова куче

По отношение на войната не съм изказвала позиция, аз съм за мира. В мен тече четвърт украинска кръв, така че не мога да подкрепям определена страна. А кученцето ми също е украинка. Така отговори на въпросите на Цитиридис за хейтърите.

По коментарите на зрителите личи, че Вики е успяла до някаква степен да пребори негативизма, който натрупа след участието си в „Ергенът“ и събитията, които се случиха там. Хората гледат вече по-положително на нея, някои дори признават, че я харесват.

Виктория финал Ергенът

„Мацката е нахакана и има самочувствие, има хумор и далеч не е толкова глупава, не заслужава такъв хейт. Донякъде и правя евала, че не се срамува да си признае, че я влече материалното за разлика от други, които нямат честта да си го признаят“, коментира неин фен.

„Ох за пореден път си промених мнeнието за нея, хареса ми“, отговаря друг.

Не знам за вас, ама аз Виктория си я харесвам. Готина е, не се преструва и просто действа импулсивно (за разлика от Александра на която всяко действие и е обмислено за да може да получи съжаление и харесвания от хората, въобще не е искрена), изразява одобрение трети.

„Хубава млада жена! И не съм съгласна да се лепва етикет на един човек заради някакво си предаване!, казват други.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар