Home » Свят » Ще познаете ли актьорите от Есмералда повече от 20 години след началото на сериала? /Снимки/
Ще познаете ли актьорите от Есмералда повече от 20 години след началото на сериала? /Снимки/

Ще познаете ли актьорите от Есмералда повече от 20 години след началото на сериала? /Снимки/

Сподели новината

„Есмералда“ е теленовела, която излиза през 1997 година. Тя е римейк на друга венецуелска теленовела със същото име от 1970.

Спомняме си актьорите тогава, но ще успеем ли да ги познаем сега – след толкова много време? От Скандални решихме да ви припомним как изглеждаха те, а и как изглеждат днес:

Лаура Сапата – Фатима


Лаура Сапата (31.07.1955) е мексиканска актриса, певица и танцьорка. През по-голямата част от живота си участва в теленовели и телевизионни продукции. Тя е полусестра на друга актриса – Талия. През септември 2002 година тя и сестра й Ернестина са отвлечени и изоставени на непознато за тях място. Новините за тяхното отвличане се разпространяват из почти цял свят. Лаура е освободена 18 дни след отвличането, а сестра й след 34 дни.

Летисия Калдерон – Есмералда


Кармен Летисия Калдерон Леон (15.06.1968) е мексиканска актриса. Нейната кариера започва, когато тя е едва на 14 години. Започва да получава роли на по-зрели жени през 1986 и от тогава кариерата е изключително успешна.

Фернандо Колунга – Хосе Армандо


Фернандо Колунга Оливарес (3.03.1966) е мексикански актьор, който участва главно в теленовели. Въпреки че прави няколко паузи от актьорската си кариера, той отново се завръща към киното и никога не губи славата си.

Игнасио Лопес Тарсо – Мелесио


Игнасио Лопес Тарсо (15.01.1925) е мексикански филмов и телевизионен актьор. Той се появява в повече от 50 филма и няколко документални поредици. През 1973 година получава награда „Ariel“ за най-добър актьор в „Rosa Blanca“. По-късно, през 2007 година печели награда за цялостно творчество.

Източник: Фрамар

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар