Home » Свят » Павел Глоба: ЕС става кръгла нула, Русия е новата велика сила! Лъжата Covid лъсва до лятото!
Павел Глоба: ЕС става кръгла нула Русия е новата велика сила!

Павел Глоба: ЕС става кръгла нула, Русия е новата велика сила! Лъжата Covid лъсва до лятото!

Сподели новината

Най-известният астролог в света Павел Глоба предрича страхотни промени през 2021 година!

Новата 2021 година ще бъде преломна за целия свят. Това вещае най-известният астролог на земята Павел Глоба. През годините неговите прогнози са се сбъдвали с точност, която е изумявала и най-вещите в областта.

Този път Глоба казва неща, които трудно бихме си представили към днешна дата, но е убеден, че ще се случат. Първото от тях е, че още през настоящата година Америка и Европейският съюз ще изгубят силата си и позицията на лидери.

Според него, на практика ЕС ще изчезне, ще стане кръгла нула. Съюзът ще продължи да съществува, но вече само на „хартия“, а новата велика сила ще бъде Русия, начело с Владимир Путин. Заедно с нея на предна линия излиза и Китай, пише novostibg.eu.

Павел Глоба твърди, че ще заживеем в един напълно различен свят, за какъвто дори не сме предполагали само допреди месеци. Промяната ще стане бързо, но хората вече няма да са така учудени – не и след едногодишния кошмар в живота на всички, наречен Covid-19.

В момента, в който Русия и Китай започнат да налагат позициите си обаче, лъжата, наречена Ковид ще лъсне. А до лятото разкритията за него ще бъдат вече толкова големи, че никой няма да може да попречи на света да заживее отново нормално.

„Не казвам, че вирус няма. Ковид е тук и съществува наистина. Хора, много хора се разболяха и много от тях починаха от тази болест. Но същото нещо беше и по време на свинския грип. Само че тогава нямаше налагане на крупни интереси и подобни злоупотреби с хората.

През тази една година стана ясно едно – опитаха се да наложат нов световен ред, да превърнат хората в роботи, да ги накарат да забравят общуването и контактите си. Всичко това е удобно за няколко човека в света, които се броят на пръсти. Е, в крайна сметка това ще спре“, обнадеждава с прогнозата си руснакът Павел Глоба.

Знаем, че от години той живее в Германия и с очите си вижда редица от несправедливостите и безумията, предизвикани от Ангела Меркел и ЕС. Това е неговата прогноза, която няма да се понрави на мнозина. Но от друга страна милиони хора по света ще бъдат наистина щастливи. Да бъде!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 24 Average: 4.2]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар