Home » Астро » Вашият месец на раждане влияе на вашето здраве и личност. Ето какво ви казва
Вашият месец на раждане влияе на вашето здраве и личност. Ето какво ви казва

Вашият месец на раждане влияе на вашето здраве и личност. Ето какво ви казва

Сподели новината

Ако сте родени през януари, вие сте нещо повече от роден през зимата, вие сте родени през първия месец на новата година, което означава много различни възможности. 

Всъщност хората, родени през януари, са склонни да преследват кариера в медицината или да  събират дългове или дори да станат спортисти. И е по-вероятно да станат креативни и известни.

Вашето здраве обикновено е по-добро от средното и вероятно сте защитени от повечето проблеми, но не и от  сърдечно-съдови заболявания. Емоционалното ви здраве обаче би могло да се нуждае от повече защита и внимание: шизофренията и биполярното разстройство са твърде чести сред родените през януари, въпреки че са по-малко склонни да имат раздразнителен темперамент.

Февруари

Родените през февруари бебета са по-щастливи в живота и кариерата си. Освен това има голяма вероятност да сте родени преждевременно. Това означава, че сте били по-леки като бебе, но като възрастен може да сте и  по- ниски. Февруари е и месецът на творчеството и може да се стремите към кариера като художник и дори да станете известен човек .

Що се отнася до здравето, вие сте до голяма степен защитени от общи заболявания. Освен това може да имате известна защита срещу неврологични, както и респираторни и репродуктивни заболявания.

Март

Март е месецът, в който приветстваме слънцето и ако сте родени в този месец, тогава вероятно търсите по-слънчевата страна на живота. Освен това повечето хора, които са родени през пролетта, може да са изложени на  хипертония, което означава, че винаги са в добро настроение и позитивни.

Що се отнася до  здравето, родените през март може да трябва да следят сърдечно-съдовата си система.

Април

Точно както при хората, родени през март, априлските бебета са много по-позитивни в сравнение с  хората, родени през зимата, лятото и есента. Когато става въпрос за кариера, априлските бебета могат да имат възможността да избират от различни възможности за кариера.

Имате много добра защита срещу цялостни здравословни проблеми (но все пак трябва да се грижите за сърдечно-съдовата си система, тъй като сте склонни да следвате родените през март по този въпрос).

Май

Ако сте родени през май, може да се смятате за най -големият късметлия , като  повечето хора, родени през този месец. Вие сте роден да бъдете оптимист. Ако гледаме от кариерна гледна точка, те не трябва да се фокусират върху  една кариера, защото изборът им е широко отворен.

Същото важи и за здравето. Родените през май обикновено не са предразположени към никакви високорискови заболявания и имат висока цялостна защита срещу тях. Въпреки това, според проучванията, въпреки че са оптимисти, те също са склонни към депресия.

Юни

С всички положителни вибрации, които имат родените през март, април и май, хората през юни също го имат. Те обаче са по-податливи на промени в настроението и могат да включват и изключват щастието си наистина бързо. Освен това може да получите забавено влизане в  училище, което е обичайно нещо за хората, родени през този месец, но все пак може да постигнете страхотни академични постижения, тъй като проучванията показват, че те имат повече време да узреят, преди да започнат училище.

По отношение на здравето може да има леки респираторни и сърдечно-съдови рискове , но юнските бебета като цяло са здрави. Освен това може да имате известна защита срещу репродуктивни заболявания.

Юли

Според проучване, ако сте родени през  юли, може да имате способността да саморегулирате емоционалния си живот и да контролирате агресията си. Когато става въпрос за таланти, повечето родени през юли имат  артистична страна и може да  са левичари.

Що се отнася до здравето, може да имате защита срещу репродуктивното и цялостното здраве. Освен това жените, родени през юли, могат да влязат в пубертета малко по-късно в живота.

Август

Да си роден през август означава по-малко академични цели, но ти си толкова харизматичен, че няма кой да ти устои. Според статистиката данните за 16 години показват, че повечето хора са родени през  август. Освен това може да имате този блясък, да бъдете оптимисти и да излъчвате позитивността, която хората, родени през пролетта, правят.

Що се отнася до здравето, промените в настроението, които идват с прекалено позитивно настроение, няма да ви изложат на риск от биполярни заболявания. Всъщност хората, родени през лятото, имат най-малък шанс да го получат. Отново, ако сте жена, може да сте влезли в пубертета по-късно, което също означава по-здравословен живот в зряла възраст.

Септември

Хората, родени през есента, обикновено имат ниски нива на  депресия. Но ако сте родени през септември, може да се окажете, че се борите с това и ще успеете атлетично.

Родените през септември са с умерен риск от развитие на заболявания, но имат по-висок шанс за астма и имат известна защита срещу общите сърдечно-съдови заболявания.

Октомври

Точно както хората, родени през септември, родените през октомври обикновено са страхотни в  спорта. Всъщност, докато повечето хора, родени през есента, са високи, тези, родени в средата на октомври, може да са дори по-високи.

Ако сте един от тези, които са родени през октомври, може да имате много повишен шанс като цяло да развиете заболявания. Въпреки това, може да имате по-нисък риск от сърдечно-съдови проблеми.

Ноември

Хората, родени през есента, включително през  ноември , са склонни да бъдат  свръхфокусирани. В комбинация с нисък риск от  депресия, това може да им даде предимство в живота им, когато постигат целите си. Те също така са песимисти.

Хората, родени през ноември, в сравнение с хората, родени през други месеци, имат по-висок риск от цялостни състояния, особено респираторни, но може да имат най-голяма защита срещу сърдечно-съдови заболявания.

Декември

Ако сте родени през декември, може да сте един от най-редките хора в света, особено ако рожденият ви ден е на 24 или 25 число от месеца. Но що се отнася до настроението, не се дразните лесно и сте много по-устойчиви в сравнение с хората, които са родени през лятото.

Декември означава, че може да имате по-висок риск от репродуктивни състояния, но сте склонни да имате добро цялостно здраве. Всъщност според едно проучване имате по-голям шанс да живеете до 105 години или повече.

В кой месец си роден? Вашата личност и здраве съвпадат ли с научните открития и по какъв начин?

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар