Home » Lifestory » Годеницата на починалия фолк певец Ангел: Настъпи моментът, който не е случайно избран
Годеницата на починалия фолк певец Ангел: Настъпи моментът който не е случайно избран

Годеницата на починалия фолк певец Ангел: Настъпи моментът, който не е случайно избран

Сподели новината

Годеницата на попфолк певеца Ангел, който загуби битката с COVID-19 на 25 септември 2021 година, ще отбележи рождения ден на любимия си с представяне на последната му песен, записана малко преди да се разболее.

Младата жена е решила в памет на непрежалимия си годеник да сподели с феновете сингълът, който вече е бил готов и е трябвало само да се заснеме видеоклип към него.

Убедена е, че почитателите на Ангел не са го забравили, а песента ще достигне до всички, които са го ценили като изпълнител и като човек. На 23 декември, когато певецът щеше да навърши 36 години, последният му сингъл ще бъде пуснат в онлайн пространството.

„Ангел беше най-прекрасният и добър човек, приятел, мъж и баща! Човек, който обожаваше своята професия, пееше с желание и от сърце! Когато беше на сцената, бе най-щастлив!

Усмивката не слизаше от лицето му! Всеки един проект правеше с много любов и желание за своите почитатели! Преди да се случи тази неописуема и неочаквана трагедия, той записа последната си песен, през месец август. Обичаше страшно много тази песен и посланието което носи, обожаваше и самата и музика!

Изпя я с много любов, желание и беше нетърпелив да снима и клип към нея, но уви…Нямаше търпение да я представи пред своите почитатели! Затова реших, точно кога ще настъпи моментът да пуснем тази песен и той не е случайно избран! Т

ой би желал точно това, да зарадва хората, които го обичат и почитателите си!

Песента ще бъде пусната в негова памет, в официалният му YouTube канал Angel Official, по случай рождения му ден, който е на 23-ти декември!“ – разказва Христина Пейкова пред Signal.bg.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар