Home » Свят » Немският Мангъров с покъртителни разкрития за британската COVID ваксина: Ето какъв ужас ни чака след нея!
Немският Мангъров с покъртителни разкрития за британската COVID ваксина: Ето какъв ужас ни чака след нея!

Немският Мангъров с покъртителни разкрития за британската COVID ваксина: Ето какъв ужас ни чака след нея!

Сподели новината

Проф. д-р Сушари Бакди е един от най-големите специалисти по вирусология и микробилогия в Германия. Ето защо думата му тежи много!

Германия си има своя Мангъров. Това е проф. д-р Сушари Бакди, който цели 22 години завежда Института по вирусология и микробилогия в Майнц. Той е отявлен критик на всичко, което се говори за коронавируса по медиите и се прави от правителствата.

Сушари Бакди за 4-те опасности от ваксината срещу коронавирус

По време на участието си в предаване по австрийската телевизия „Сервус ТВ“ проф. Бакди разясни подробно, че ваксината, която ЕС се кани да сложи на своите членки и която е създадена във Великобритания, крие изключително големи опасности. Според лекаря те са 4 на брой.

Той твърди, че на първо място ваксината има множество странични ефекти. В предварителните изпитания са участвали само млади хора без странични заболявания. Ако тази ваксина се сложи на възрастни хора, това може да е фатално за тях.

На второ място ваксината срещу Ковид-19 може да причини тежки алергични реакции, някои от които необратими.

Проф. д-р Сушари Бакди е крайно против ваксинацията срещу Ковид-19

Третото зло, което може да причини на човечеството, е, че при една епидемия, било то грипална или друга, коронавирусът може да избухне със страшна сила в организма.

Четвъртото, което ваксината може да стори, е да направи ембрионално смущение във ваксиниранатга жена, което да доведе до зародишна смърт. Също така ваксината може да доведе до женска стерилност.

„Популацията на населението по света рязко ще намалее. В някои държави раждаемостта ще се срине напълно и така на практика тези държави ще изчезнат.“ – смята проф. д-р Бакди.

Вижте видеото с бруталните разкрития на д-р Сушари Бакди!

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар